Padlószőnyegek

Tavira

Nyomott mintás hurkolt padlószőnyeg, 4-5 m szélességben, két féle színben, filcháttal

2.199 Ft/m2
Madras
Filchátú sí­kszövött padlószőnyeg, Natúr hatású strapabí­ró könnyen tisztí­tható. 4m széles4.999 Ft/m2
Sensualité
Rendelhető bolyhos puha padlószőnyeg négy féle mí­nőségben 4-5m szélességben! Az újonnan kifejlesztett high-tech fonal iSense® segí­tségével magas komfort és időtálló képességével kápráztatja el és széles szí­nválasztékával.
Satino

Hihetetlenül puha, színeiben kellemes fémes csillogással 4-5m széles 4 féle mínőségben és 60 színben!

Joy

Ez a kiválló minőségű padlószőnyeg ötvözi a kényelmet és a tökéletes luxust.

9.999 Ft/m2-től
Torpedo

Hurkolt padlószőnyeg 4-5 m szélességben, beige és sötétkék színben

1.999 Ft/m2 1.699 Ft/m2
Roxane

Rendelhető velúr padlószőnyeg 4-5m szélességben, Ultratex háttal többféle színben.

4.999 Ft/m2
Gora

Magas-mélyszövésű padlószőnyeg, 4-5m széles, többféle szí­nben.

2.999 Ft/m2 2.699 Ft/m2
Opus
Shaggy padlószőnyeg 4m szélességben, filcháttal, többféle szí­nben 3.499 Ft/m2
Quartier
Strapabí­ró hurkolt padlószőnyeg, 4-5 m szélességben, textilháttal, irodai, szállodai használatra is! 3.499 Ft/m2-től 2.999 Ft/m2
Padlófilc

Tűfilc 2m széles, piros, szürke és fekete színben.

999 Ft/m2

Padlószőnyeg olyan szorosan összeforrt az elmúlt 25 évben hazánkban is a TTL nevével, mint Németországban a TTL 40 éves alapítása óta.

A kezdetektől fontos volt számunkra, hogy vásárlóink széles választékból és kedvező áron mindenki megtalálja igényeinek legmegfelelőbb padlószőnyegét.

A TTL szakáruházai ideális helyek ahhoz, hogy akár irodába, szállodába vagy lakásának valamennyi szobájába megtalálja az Önnek legmegfelelőbb padlószőnyeget.

Széles padlószőnyeg választékunkban megtalálhatóak a hurkolt padlószőnyegtől a magas csavartszálas (Shaggy) padlószőnyegeken keresztül a velúr illetve saxony velúr padlószőnyegekig minden igényt kielégítően.

Padlószőnyegeink majdnem minden típusa 4-5m szélességben érhető el és rendelés esetén is rövid határidővel teljesítjük vásárlóink kívánságát.

A TTL szakáruházaiban széles kínálaton felül kollégánk szaktanácsadással segítik Önt, hogy valóban az Ön igényeinek legmegfelelőbb padlószőnyeget válassza és hosszú éveken keresztül jó érzés töltse el annak használata során. Legyen az lakáscélú vagy közületi felhasználású, esetleg csak egy rendezvény erejéig szeretné azt használni, nekünk fontos vevőink elégedettsége!

TTL-ben vásárolt padlószőnyegeket természetesen igény szerint feldaraboljuk és kívánság szerint be is szegjük!

A padlószőnyeg előnyei más padlóburkolatokhoz képpest kézenfekvőek!

Egy padlószőnyeg nyújtotta puhaságot kellemes meleg tapintást egyetlen más padlóburkolat sem tudja Önnek biztosítani. Egyúttal szeretnénk azt a tévhitet is eloszlatni, hogy a padlószőnyeg különféle porallergiában szenvedők számára nem alkalmas. A padlószőnyeggel burkolt helységek szállópor koncentrációja 70%-al kevesebb, mint a keményburkolatú helységek esetében! Az ok pedig nagyon egyszerű! Egy kemény burkolat esetében a por folyamatos keringését akár az ott élők mozgásával is folyamatosan keringtetik a levegőben, míg a padlószőnyeg esetében a talajt ért szállópor már nem kerül vissza a légtérbe, mert a padlószőnyeg megköti azt. Ezt szükségszerinti gyakori porszívózással eltávolítható és így a helység levegője lényegesen alacsonyabb szállópor szinten tartható. Allergiások számára a gyártók által igazolt antiallergén padlószőnyeget is tudunk ajánlani, amelyeknél a szőnyeg szálainak sűrűségéből adódóan a por nem tud a szálak közé bejutni, hanem azt a szőnyeg felületén megköti így pórszívózással könnyen eltávolítható. (Ezek a német TÜV által bevizsgált és jóváhagyott termékek)

A padlószőnyeg további előnye, hogy az emberi hőérzet 2 fokkal melegebb a padlószőnyeggel burkolt helységekben, így Ön a fűtésszámláján is spórolhat!

Egy padlószőnyegnek nem kell feltétlenül drágának lenni, kísérje figyelemmel havonta megjelenő prospektusunk ajánlatát és áruházaink kínálatát!

SZÉP OTTHONT – JÓ ÁRON!