Hasznos tanácsok

Tapéta típusok!

Bordűrök ( szegőcsík )

általában a tapéta és a mennyezet elválasztásához szolgál, de alkalmas ablakok, ajtókeretek körüli díszítésére is. Ragasztásához használjon Decotric bordűr ragasztót a foltmentes biztos tapadás érdekében.

Papírtapéta

A papírtapéta két réteg papírból áll. A felső mintával nyomtatott réteg így tud ragasztás után is torzulás nélkül megmaradni. Ragasztásához használjon Decotric sárga Pufas ragasztó!

Habosított tapéta

Habosított tapéta szintén két rétegből áll. Az alsó papír rétegre egy habosított réteg kerül ami biztosítja a felső réteg dombornyomását. Alkalmas erőssebben igénybevett helységek, vagy vizeshelységek tapétázására is. Ragasztásához használjon Decotric Lila Pufas ragasztót.

Vinyl tapéta

Ez a tapéta típus egy szintén papír hordozóra épül. Ami a különlegességét biztosítja mint optikailag és széles felhasználhatóságban, hogy a tapéta egy meleg dombornyomásos eljárással készül. Különlegesen strapabíró és a lakások bármely helységében alkalmazható. Ragasztáshoz használjon Decotric Vinyl tapéta ragasztót.

Vlies tapéta

Ennél a típusnál az alsó hordozó réteg egy magas színvonalú textilrost anyag, ami alapvetően megkülönbözteti a Vlies tapétát a többi tapéta típustól. Felhasználása különlegesen egyszerű, mivel itt Önnek csak a falat kell megkenni a ragasztóval, a tapétát nem. Miután így a tapéta szárazon kerül fel a falra, nem fordulhat elő az esetlegesen más tapétáknál tapasztalható száradást követő összehúzódás. Újra tapétázásnál a felsőréteg könnyen lehúzható, a falon maradt Vlies viszont egy kitűnő alapot biztosít Önnek a következő tapétázásnál. Ennél a tapétánál használjon mindig Decotric Vlies tapéta ragasztót.