Hasznos tanácsok

Színhatások!

Kék

Klasszikus nyugalmat árasztó szín. Sötét és középkék szín nyugalmat áraszt és segít az ellazulásban Kék szín bizonyítottan segít az alvászavar problémáktól szenvedőkön, hálószobai használat során! Világoskék a friss levegő és a megnövekedő tér érzését kelti. Halvány világoskék szín aktivitásra serkent és élénkítő hatású, ajánlott pl. dolgozószobába.

Barna

Minden árnyalatában nyugalmat és a kényelmet sugallja. Barna szín nem a padlóra, hanem a bensőséges hangulatra helyezi a hangsúlyt.

Sárga

Barátságos és kommunikációra serkenti a helységben tartózkodókat. A sárga minden árnyalata bővíti a szűk tereket. Sötét helységeknél garantáltan világos és barátságos légkört biztosít. Ajánlott északi fekvésű szobába. Ösztönzi és elősegíti a koncentrálást, ajánlott diákoknak.

Zöld

Nyugalmat és biztonságot sugall a használóinak. Kiválóan alkalmas azoknak akik otthonukban szeretnék a feltöltődés érzését megélni. Figyelem! Az erőteljes, telt zöld szín túlzott aktivitásra serkenthet.

Indigó

Sötét árnyalata nyugalmat és biztonság érzését nyújtja. Ideális hálószobák és meditációs helységek burkolására. Világos árnyalatait sikeresen alkalmazható terek optikai megnövelésére.

Narancssárga

Jól alkalmazható étvágytalanság és depresszió ellen. Kiváló választás étkezőkbe, dolgozószobába úgy mint irodákba egyaránt.

Rózsaszín

Meglepően modern hatást érhetünk el vele. Nyugtató és agresszió csökkentő hatással bír.

Vörös

Melegséget kölcsönöz, akár nagyobb tereknek is. A vörös szín hatásának érvényesüléséhez térre van szükség, különben túlbútorozott helységnél, állandó rendetlenség hatását kelti.

Fekete

Csak olyan terekbe ajánlott ahol a bútorok jól elhatárolódó színdinamikával rendelkeznek. Konferencia terembe és más nagyobb méretű helységekbe semmi kép sem ajánlott.

Fehér

Jó térnövelő hatása mellet sugallja a tisztaság és világosság érzését. Ideális választás kisméretű szobákba.